Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Návrh dětského pokoje pro dva chlapce - Praha

Dětský pokoj

V rámci prezentace je představeno uspořádání dětského pokoje vč. nového vybavení, v Praze. Vybavení je navrženo a uspořádáno tak, aby splňovalo veškeré požadavky a zároveň bylo funkční s ohledem na prostor.

Hlavním dekorem je Egger Taupe šedá, který spolu s doplňkovým dekorem Egger Dub Corbridge přírodní vytváří velmi příjemné, čisté a moderní prostředí. Světlý dekor je doplněn o kožené designové úchytky/knopky Viefe Flexa v černém provedení.

Postele v rozměru 920x2070 mm jsou umístěny v rohu místnosti nad sebou, což nabídne dostatečné soukromí pro sourozence a také úložné prostory pod spodní postelí. Lámací dvířka jsou doplněna o knopky Viefe Flexa. Noční ,,stolky” jsou navrženy z boční strany postele a jejich provedení zabrání vypadnutí umístěného předmětu, což se hodí především u vrchní postele. Zároveň umístění nezavazí při ulehnutí na lůžko

Šatní skříň je navržena dle požadavků pro oba chlapce. Dvě části obsahují jak policovou část, třetí část šatní tyč pro ramínka a šuplíky. Skříň je doplněna o pantové dveře s úchytkami Viefe Flexa. Nástavec na šatní skříň v horní části je doplněn o knopky Viefe Flexa, obojí v černém provedení. Na šatní skříň dále navazuje knihovna, kterou je možné využít nejen pro knihy, ale také pro úložné boxy vzhledem k její hloubce.

Pracovní stůl pojme oba dva sourozence bez nutnosti kompromisů při užívání. V prostřední části stolu je šuplíková skříňka, která je určena pro každého chlapce zvlášť, zároveň slouží jako podpůrný prvek stolové desky a rozděluje pracovní místa. Stolová deska disponuje průchodkou na kabely pro zapojení případného osvětlení. Šuplíky jsou doplněny o knopky Viefe Flexa.

Nad pracovním stolem je navrženo umístění televize na polohovatelném držáku, otevřený policový díl po stranách a dále uzavřené skříňky v horní části.
 
Zpět na seznam